STK - Investitii financiare
STK headerSTK in presa


 • Top 10 cele mai performante fonduri mutuale romanesti in 2016 
  Cu foarte putine exceptii, majoritatea fondurilor de investitii romanesti au generat castiguri pentru investitori in ultimul an, randamentele fondurilor de obligatiuni, considerate cele mai sigure, find in general cuprinse intre 2% si 3%. De cealalta parte, fondurile cu plasamente in actiuni si ai caror manageri si-au asumat riscuri mai ridicate au ajuns la castiguri de pana la 20%. (Wall Street)

 

 • Fondul STK Emergent va distribui dividende de 2,74 mil. lei din profitul pe anul trecut
  Fondul închis de investiţii STK Emergent (STK) a anunţat că va distribui un dividend brut de 4,5 lei/acţiune din profitul obţinut anul trecut tuturor deţinătorilor de titluri de fond înregistraţi la data de 15 mai 2014. (Ziarul Financiar)

 

 • La ce discounturi se mai tranzacţionează fondurile de investiţii listate la bursă
  Titlurile fondului închis de inves­tiţii STK Emergent (STK) au crescut anul trecut cu 23%, iar de la începutul acestui an au un avans de încă 4,6%. Cu toate astea, preţul de pe bursă este încă sub valoarea activelor fondului.  (Ziarul Financiar)

 

 • Cum a bătut Nicolae Pascu anul trecut fondurile locale cu portofoliul de acţiuni al STK Emergent?
  Portofoliul de acţiuni al fondului închis de investiţii STK Emergent (STK), administrat de STK Financial, a adus anul trecut un randament de 42%, cel mai mare dintre fondurile de acţiuni de pe piaţa locală, iar valoarea lui a urcat cu 17,8 mil. lei (peste 4 mil. euro).(Ziarul Financiar)

 

Esential
Raport activ net STK Emergent Iunie-2024
Aprobare PUZ proiect Green Square